Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rendőrségi vegzálás után juthattak be az érdeklődők Szegedi Csanád és FankaDeli előadására

2009.12.13
Tegnap Veszprémben tartott lakossági fórumot Szegedi Csanád és FankaDeli. A hatalom pribékjei megpróbálták megakadályozni, hogy az érdeklődők tömege eljusson a rendezvény színhelyéül szolgáló Bányász-székházba.
Vad igazoltatásba kezdtek, mire a helyszínen jelen levő Szegedi Csanád, a Jobbik EP-képviselője felszólította a magyarokat, hogy addig ne igazolják magukat, amíg a rendőrök ezt nem teszik meg. Ugyanakkor arra kérte a jelenlevőket, hogy minél többen fotózzák le az ávósokat. Íme, itt vannak:
Az alábbi képen, középen, egy barna színű kabátban, civil ruhában látható Rausz István, alezredes. Ő az, aki elrendelte a hazafiak vegzálását. A mellette álló egyenruhás pribék Kraszabeth Bulcsú. Aki épp turkál a zsebében a kormányrendelet után, amit utána felolvasott és jól ki is lett nevetve, hiszen előtte egy perccel azzal kérkedett, hogy ő kívülről ismeri a szövegét, amelyben a zászló is tiltva van. Persze 150 ember jól kiröhögte, amikor a kormányrendeletet kézbe véve több perc elteltével se találta a zászló szót. A fülecskéjében néminemű zsírtartalom megfigyelhető Bulcsúnak, ez az első képből teljesen kivehető. Ő volt az egyébként, aki az intézkedés kezdetén elővette a gumibotját és azt lóbálva próbált félelmet kelteni az emberekben, végül Szegedi Csanád rakatta el vele.
A sünök közül intézkedtek még: Kaszás György, őrmester; Kelmayer Balázs, főtörzszászlós (90 805 azonosító); Kraszabeth Bulcsú (89541 azonosító).
 

Korábban írtuk:
16.40: A Jobbik fórumának résztvevői bejutottak a rendezvény helyszínére, kiderült, a rendőrök fekete színű öltözék (nem gárdista ruha, csak simán fekete volt a színe) miatt tartották fel közel fél óráig az embereket!
Megérkezett FankaDeli is, Szegedi Csanád kérte, hogy akinél fényképezőgép van, az rögzítse a rendőri túlkapást! Fényképek készültek az ávósokról, holnap már láthatjuk a szégyenteljes pofájukat!
16.20: A veszprémi Jobbik nagygyűlésre érkező embereket folyamatosan zaklatja az ÁVH, Szegedi Csanád kérésére azonban senki nem igazolta magát a pribékeknek! Egyelőre nem engedik be az embereket a volt Bányászszékházba az ávósok, ott lenne megtartva a rendezvény!

(Kuruc.info)

A cikk  teljes egészében  (fényképekkel együtt  ) a Kuruc.infó -tól átvéve !

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.