Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Demonstráció a Felvidéki magyarokért

2009.09.06

Tüntetés Ajkán szeptember 5-én

2009. 09. 06.

Kép A Jobbik Magyarországért Mozgalom Veszprém megyei szervezetei szeptember 5-én szombaton este 19.00 órától demonstrációt tartottak a szlovákiai magyarellenes nyelvtörvény és a béna magyar külpolitika ellen. Beszédet mondott Ferenczi Gábor megyei elnök, Kovács Rajmund, ifj. Galambos István és Orbán Imre alelnökök. A rendezvényen a megye számos szervezete képviseltette magát, a délutáni megyei választmányra küldött delegáltjaik adták a nézőközönség zömét.

Kép Az eseményt megzavarta, hogy a 3 egyenruhát öltött bajtársunkat a műsor végeztével a rendőrök elfogadhatatlan indokkal igazoltatták, Orbán Imrét pedig azért, amiért beszédet is mondott, feljelentették... Igazoltatták csabrendeki elnökünket, a sümegi Next TV operatőrét is, az ő bűne az volt, hogy előre bejelentett, engedélyezett, törvényes keretek közt lezajlott rendezvényünkön kamerázott - lévén tévés... A rendőrök az igazoltatás során jogsértő módon kameráztak, bár maga az igazoltatás miértje is épkézláb magyarázatra szorul. A rendőrök adatait mi is felírtuk, és ha már ők kameráztak, gondoltuk, legyen meg más szemszögből is az esemény, mi is felvettük őket. Mindössze 3 nap alatt szerveztük le és az interneten hirdettük a demonstrációt, mely a 8-as főút bakonygyepesi szakaszán folytatódott félpályás útlezárással, 30 jármű részvételével.

Kép

Ezúton köszönöm a Magunkfajtáknak a részvételt.

A legnagyobb elismerés és tisztelet a gárdistáké. A Jóisten áldását kérem a bátor kiállásért az Új Magyar Gárda Mozgalom 3 gárdistájának!

A magyar rendőr ma sem volt (nem akart, vagy nem lehetett) velünk... És ha a rendezvény célját, a magyarságért, jelen esetben a felvidéki magyarságért való kiállást és testvéreink jogaiért a nemzeti összefogás szükségességére való felhívást nézzük, különösen érdekesnek tartom, hogy a magyar rendőr nem állt a Magyar mellé, de az legalább elvárható lett volna, hogy a nemzetéért küzdő Hazafiakat ne vegzálja. A csillagok járása - mint tudjuk - forgandó. A Jóisten segítségét kérem, hogy mihamarabb változzon ez az áldatlan helyzet.

Szebb jövőt! Ferenczi Gábor - megyei elnök Kép

 

 

 

 

 

 

             AKTÍV NEMZETI ELLENÁLLÁS!

Mert elég volt!
a magyarok megalázásából,
a nemzet szétzüllesztéséből,
a köztörvényes politikusokból,
a Budapestből Szodomát csináló liberálisokból,
az mszp-szdsz-mdf-fidesz karöltve végrehajtott országrombolásából,
és a gúnyhatáron kívülre szakadt TESTVÉREINK szándékos cserbenhagyásából! 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.