Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cigány terror!

2009.11.15

Ezer cigány éjszakája: "holnapra megölünk minden magyart" - háborús zónává vált Sajóbábony

 

November 14-én Sajóbábonyban járt a Gárda, eleget téve egy régi tartozásunknak. Mint az várható volt, a jobbikos lakossági fórumot kiemelt érdeklődés várta a településen mind a lakosság, mind a helyi kisebbség részéről...

 

Már a rendezvény előtt gyülekeztek a más nézeteket valló etnikum tagjai az eseménynek helyt adó iskola előtt. Gárdistáink a kapuban állva akadályozták meg a nem kívánt személyek bejutását, akik között pár ittas hangadó ellenére viszonylagos nyugalom uralkodott. Mielőtt elfajultak volna az indulatok, a kiérkező rendőri erők többször is szétzavarták a csoportosulást.

Kivételesen nem minket kezdtek el igazoltatni és előállítani, hanem végre azt tették, amire esküjük kötelezi őket! Így gárdista-cigány összecsapásra nem került sor.

A fórum rendben lezajlott, megtisztelve azt jelenlétével Murányi Levente Jobbik alelnök is. Felszólalt még Egyed Zsolt megyei elnök és a Gárda részéről Kisgergely András főkapitány helyettes, megyei kapitány. Minden tisztelet a B.A.Z. megyei rendőrségnek a példa értékű fellépésért.

Mindezt követően november 15-én Bencs Gábor Sajóbábony Jobbik elnökét életveszélyesen megfenyegették a helyi cigányok, illetve minden sajóbábonyi lakost, aki részt vett a fórumon!

A helyi üzlet boltvezető hölgyét saját boltjában, ma délelőtt tettleg bántalmazták a cigányok. A rendőrségi feljelentés mindkét esetben megtörtént, de a rendőrség nem tud a magyar lakosságnak védelmet biztosítani.

A helyzet súlyosságára való tekintettel - hogy védjük a magyar lakosságot - az Új Magyar Gárda Mozgalom vezetőségével egyeztetve dandár szintű kivonulás került foganatosításra, eleget téve ezzel hitvallásunknak és eskünknek, a nemzet és a magyarság védelmében! A kivonulás 17 órakor kezdődik.

Egyed Zsolt
Jobbik, B.A.Z.megyei elnök

Vécsre is elindultak

17:10 Kiss Róbert, az Új Magyar Gárda főkapitánya tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy Vécsen is hasonló, cigányok által elkövetett garázdaság történt: ott egy jobbikos vezető házába törtek be. A Gárda budapesti, Pest és Heves megyei szakasza, körülbelül 100-150 fővel indult meg a helyszínre. Ha ott sikeresen megoldják a problémát, ez a csapat is elindul Sajóbábonyba - mondta el Kiss Róbert.

Sajóbábonyban megtámadták a gárdistákat!

17:15 Két autót, mellyel a gárdisták csapatát vezették, baltával és kapával vertek szét helyi cigányok. Az erős rendőri jelenlét ellenére a cigányok támadásra készülnek! - tájékoztatta szerkesztőségünket Egyed Zsolt.

17:50 Sajóbábonyban a rendőrség lezárta a bevezető utat, három cigányt pedig előállítottak a baltás támadók közül. A helyszínre a Nemzeti Őrsereg is elindult.

18:20 A kuruc.info szerint korábban egy Suzuki leparkolt egy bekötőúton, és beszélgettek egy rendőrrel, amikor megállt mellettük egy kisbusz. Ebből 30-40 cigány ugrott ki és szó nélkül elkezdték ütni az autót, amelyben egy 16 éves kislány, 30 éves nő, és egy 18 éves fiatalember tartózkodott. A rendőrség közben megérkezett, ám csak igazoltattak, miközben több száz cigány állt kapával-kaszával a kezében. Velük szemben 80 gárdista készül felvenni a harcot.

18:50 A Minap.hu hírportál helyszíni tudósítójának jelentése szerint: "Hatalmas kocsisor torlódott fel a 26-os úton. Az emberek nem jutnak haza, nem engedik be őket saját településükre. A rendőrség lezárta a területet, egyelőre senkit nem engednek be. Több ember ideges, fél, attól tart baja esik a Sajóbábonyban lévő hozzátartozóiknak." A rendőri készültség hatalmas, mindenhol rohamrendőr látható.

19:00 A rendőrség jelenleg a Suzukinál helyszínel. Egyed Zsolt beszámolója szerint a tettesek ellen garázdaság gyanújával indítanak eljárást, nem pedig gyilkossági kísérlet miatt...

A rendőrök mindeközben átvizsgálják a gárdisták autóit, önvédelemre alkalmas eszköz után kutatva. (Nehogy bármi esélyük is legyen - a szerk.)
A cigánysoron továbbra is nagy a mozgolódás.

19:20 A Minap.hu tudósítója szerint lassan megindul a kocsisor, s kijöhetnek azok az emberek, akik Sajóbábonyban rekedtek, de a városba csak lakcímkártya ellenőrzés után mehetnek be az ott élők. A honlap egy sajóbábonyi lakótól megtudta: a helyiek rettegnek a feldühödött cigányoktól, akik megvadulva járják a főutcát, és azt üvöltözik: "Holnapra megölünk minden magyart!"

19:45 Míg Sajóbábonyon belül a rendőrök visszaszorították a cigányokat, addig Taktaközből több száz roma kelt útra, hogy Sajóbábonyba menjenek - adta hírül a kuruc.info. A rendőrség is nagy erőket csoportosított át Budapestről és Nyírbátorból. A Sajóbábonyba vezető bekötő útra senki, még a tv-stábok sem mehetnek be. Ezáltal viszont a rendőrök meggátolták a helyszínre érkező gárdistákat, szimpatizánsokat, hogy segítsenek bajba jutott társaikon.

20:05 A minap.hu tudósítója szerint néhány perce hatalmas mozgolódás volt emgfigyelhető a rendőrök részéről. Legalább száz gárdista várakozott a lezárásnál, majd őket és a sajtót is továbbengedte a hatóság. A gárdisták folyamatosan érkeznek a helyszínre, többen a fővárosból. Bent a településen hatalmas a tömeg.

20:15 Szegedi Csanád, a Jobbik Európai Parlamenti képviselője közleményben szólítja fel a rendőrséget arra, vessen véget a cigányterrornak Sajóbábonyban és országszerte is.

20:20 Most már folyamatosan érkeznek - rendőri felvezetés mellett - a menetrendszerinti buszjáratok a településre, igaz jóformán üresen, hiszen az utasok a település határától korábban már gyalogosan közelítették meg a lakhelyüket. A teljes útzár megszüntetéséről egyelőre még nincs hivatalos információ.

21.05: A boon.hu tudósítója látva a cigányok által megtámadott autót, így fajadt ki: "Az autón körbe az összes ablakot betörték, fejsze és husángnyomok tömkelege található az Suzukin, a vezetőülés háttámlájánál oldalról egy fejszenyom(!!!) látható." (A rendőrség az ügyben, ugyebár garázdaság bűntettében nyomoz. Ha a fejsze talál, jó eséllyel már nem élne a sofőr. Ezt a vádat minden épeszű ügyész gyilkossági kísérletre fogja módosítani. - Barikád.)

21.30: A megvadult cigányok farkasszemet néznek a rendőrökkel, akik felvették bevetési ruhájukat is. A romák egyébként a sajtósokat sem nézik jó eszemmel, egyikőjük halálosan megfenyegette a minap.hu fotósát: Ne villogjál öcsém, mert elvágom a torkod- üvöltötte neki az egyik cigány, miközben le akarta fényképezni. Egy másik pedig letolta a nadrágját és a hátsóját ajánlgatta az operatőröknek, fotósoknak.

21.33: Kisgergely András, az Új Magyar Gárda főkapitány-helyettese tájékoztatta a barikád.hu-t, hogy a rohamrendőrök sorfalat állnak Sajóbábony határában a több száz gárdista és szimpatizáns előtt is. A faluba vezető utat műveleti területté nyilvánította a hatóság. A cigánysoron továbbra is hatalmas tábortűz ég, melynek fényénél folyamatosan igazoltatják a kisebbségieket az egyenruhások. Az egyik rendőri vezető tájékoztatása szerint egyre több cigányt állítanak elő, pontos számot nem mondott. Kisgergely András tájékoztatta a rendőrséget, hogy a gárdisták addig nem hagyják el a helyszínt, amíg a rendőrök garanciát nem vállalnak minden egyes sajóbábonyi magyar ember testi épségéért.

22.10: Kisgergely András, az Új Magyar Gárda főkapitány-helyettese a barikád.hu-nak elmondta: Egyre több gárdista gyűlik a falu határába. Jelenleg mintegy 300-an vannak, de szükség esetére több, mint 600-an állnak készenlétben. A cigányok által gyújtott óriási tábortűz még mindig ég, a faluba egy tűzoltó autó is érkezett, egyelőre nem tudni, miért.

A gárdisták továbbra is tartják magukat ahhoz az elhatározásukhoz, hogy addig nem hagyják el a helyszínt, amíg a hatóság nem biztosítja minden egyes helyi lakos biztonságát.

Kisgergely András hozzátette: Célunkat elértük, a közbiztonság Sajóbábonyban helyreállt. Ha a Gárda nem vonul ki ma, akkor a rendőrök biztosan nem mozgósítottak volna ekkora erőt a rend helyreállítására, és a halálosan megfenyegetett helyi magyarok megvédésére.

kuruc.info, minap.hu és boon.hu nyomán barikád.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.