Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bayer Zsolt: Betelt a pohár!

2009.02.09

      Szombaton, amikor megjelent Iszony című írásom ezeken a hasábokon, nem gondoltam volna, hogy 24 óra múlva az iszony fokozódik. De sajnos így lett. Vasárnap reggel hívtak barátok Veszprémből, hallottam-e mi történt. Erdélyben vagyok, nem hallottam semmit. Hát elmesélték.

Elmesélték, hogy szombat éjjel meggyilkolták a veszprémi kézilabda csapat nagyszerű beállósát, a hatalmas méretű, kedves, mosolygós román mackót, Marian Cosmát. A segítségére siető Zarko Sesun-t, a szerb nemzetiségű fiút úgy fejbe rúgták, hogy koponyaalapi törést szenvedett, míg Ivan Pesic-et, a horvát származású kapust vesén szúrták. Egy román, egy szerb és egy horvát fiú ünnepelt szombat este a veszprémi bárban. Csapattársuk, Iváncsik Gergő kisfiának születését. Egy román, egy szerb és egy horvát fiú ünnepelte egy magyar kisgyerek világra jöttét. Akik jó szívvel és naivan megálmodták az Európai Uniót, akik jószívűen és naivan hittek és hisznek a békés egymás mellett élésben, biztos mindig ilyesmiről álmodtak. Ünnepeltek a fiúk, ünnepelt a csapat. Egy román, egy szerb, egy horvát és a magyarok. És akkor rájuk rontott 15-20 cigány, és gyilkolni kezdett.

Álljon itt mindjárt betűhíven egy részlet a Népszabadság online vasárnapi tudósításából: "A rendőrség kérésére a jelen lévő játékosok nem nyilatkozhatnak arról, hogy mi történt az éjszaka második felében, az egyetlen nevét is vállaló forrás az ügyben egyelőre Hunyadfalvy Ákos, az MKB Veszprém kézilabda klub elnöke. Hunyadfalvy tájékoztatása szerint hajnalban egy húsz-harminc főből álló társaság jelent meg a bárban, akik nehezményezték, hogy nem mehetnek be, mivel a rendezvény zártkörű. Az idegenek szóváltásba keveredtek több játékossal is, de külön kipécézték maguknak Cozmát, a csapat 211 centiméter magas beállósát, illetve annak barátnőjét. Az összetűzés azzal folytatódott, hogy az ismeretlenek kirángattak magukkal az utcára Cosmát. A csapattársai közül Sesum és Pesics azonnal utánuk mentek, hogy segítsenek neki. Az események annyira gyorsan történtek, hogy mire a csapattagok többsége odabent felfogta volna a helyzetet, odakint már meg is történt a tragédia. A támadók az utcára érve azonnal késsel többször is megszúrták a román kézilabdázót, az egyik döfés Cosma szívét érte, aki azonnal meghalt. A segítségére siető Pesicset vesén szúrták, Sesumot leütötték és fejbe rúgták, majd az elkövetők elmenekültek a helyszínről. A sérült sportolókat a veszprémi kórházba szállították"

Aki a Népszabadság online idézett tudósításának elolvasása után cigányokra tippel, jól teszi. S most nézzünk meg egy beírást a veszprémi online számtalan beírásából is, ezt is betűhíven közlöm, a hibákkal együtt:

"Na figyeljetek elmondom mi volt. Most derült ki hogy unokatesóm férje is ott volt,(nagyon jóba vannak iváncsikékkal) Na szoval. ivancsik gergő, sesum, pesic cozma és unokatesóm férje elmentek egy helyi discoba ami egyébként egy jóhirű egyáltalán nem putri, megünnepelni gergő kisfiát..Este 11 körül beállitott 15 cigány és belekötött cozmaba hogy ha olyan kemény menjen ki az utcára verekedni..cozma nem kart de kirángatták. Akkor előkerültek a KARDOK meg a kések és cozmat agyon szurkálták, sesum pedig kiakart menni neki segiteni, de agyonrugdosták szószerint.Pesic is kiment, őt is összeszurkálták.
Balázs(unokatesóm férje) és gergő bent maradtak a szorakozohelyen. És hivták a mentőket. A 15 cigány
3 autoval eliszkolt. '0 perc mulva kiért 3 mentő és nem vitték korházba mint azt itt irják HANEM ott probáltá ujraéleszten cozmát ám ez nem sikerült. Pesic és sesum az intenziven van, balázs barátomat lelki trauma érte, gergő pedig elsem hiszi a történteket. Remélem nincs több kérdés. mindenki vonja le ebből amit szeretett volna..."
Ehhez sincs mit hozzáfűzni.

S nézzük meg azt is, mit írt a romániai média az esetről mindjárt vasárnap délelőtt: "Öt-hat roma származású személy volt a támadó abban az incidensben, melynek során vasárnap hajnalban szíven szúrták Marian Cozma román kézilabda-játékost - mondta az Agerpres hírügynökségnek Valentin Ghionea, a Pick Szeged kézilabdacsapat ugyancsak román játékosa. Elmondta: Marian Cozmának esélye sem volt a túlélésre, miután szíven szúrták, hiába érkezett azonnal a helyszínre a mentő, és próbálta két órán keresztül újraéleszteni.

Ghionea szerint a rendőrségnek rövid időn belül sikerül majd azonosítania az elkövetőket, mivel az éjszakai szórakozóhely közelében felvevőkamera van felszerelve. A játékos kijelentette: a támadók öten-hatan voltak, mégpedig roma származásúak. Cristian Gatu, a román kézilabda-szövetség elnöke a Realitatea hírtelevízió által idézett NewsIn hírügynökségnek elmondta: Marian Cozma néhány barátjával egyik csapattársa gyermekének megszületését ünnepelte az említett szórakozóhelyen. Az incidens szemtanúi állítólag elmondták: egy másik asztalnál roma származásúak egy csoportja ült, azokkal keveredtek összeütközésbe."

Vasárnap délutánra a román média már sokkal pontosabban számol a tragédiáról. Elmondják, hogy egy 25-30 fős cigány banda végzett Cosmával, mert az a cigányok által kiszemelt barátnője védelmére kelt.

(Érdemes megjegyeznünk, hogy amikor 2006. augusztus 20-án megtörtént a budapesti, négy halálos
áldozatot követelő tragédia a vihar miatt, a magyarországi médiában előbb ismeretlen áldozatokról, utóbb "két ismeretlen román állampolgárról" beszéltek. Eközben a román közszolgálati televízió a késő esti híradójában már megszólaltatta a két erdélyi magyar áldozat családját)

Amúgy mindezeken túl a Kossuth Rádió déli krónikájában az hangzott el vasárnap, hogy a "másik társaság" fizetés nélkül akart távozni a bárból, s amikor a pincérnő rájuk szólt, úgy megütötték, hogy eltört az állkapcsa. Cosmáék ekkor keltek a nő védelmére, s ekkor gyilkolták meg a román fiút, és sebesítették meg két társát. A veszprémi tudósító azt is elmondta, hogy évek óta ismerik ezt a bandát Veszprémben, amely hosszú ideje terrorizálja a várost.

Ami a romániai médiában magától értetődő természetességű hír, az idehaza suttogás tárgya. Az égvilágon mindenki tudja, hogy cigányok voltak ezek a gyilkos állatok - megint cigányok-, de nálunk leginkább hírzárlat van. Barátaim felháborodástól és fájdalomtól fuldokolva mondják a telefonba, hogy amikor elmentek a tett helyszínére, ahol hatalmas tömeg gyűlt össze, a kivezényelt rendőrök közül többen a foguk között szűrve, éppoly felháborodottan és fájdalomtól letaglózottan sziszegték: "Igen, cigányok voltak... De nem mondhatunk semmit..."

Veszprém polgármestere pedig arra hívta fel a figyelmet, hogy az elkövetők elsősorban magyar állampolgárok, még akkor is, ha kiderül, melyik kisebbséghez tartoznak.

Nem. Az elkövetők nem magyar állampolgárok. Ahhoz, hogy valaki magyar vagy akármilyen állampolgár legyen, ahhoz embernek kell lenni. Ezek pedig nem emberek. Hanem állatok. És a vesztünkre törnek.

Amúgy minden tisztességes, velünk élő, velünk együtt szenvedő vagy éppen boldoguló cigány honfitársunk ember és állampolgár. De sajnos a cigány etnikum rengeteg tagja felmondta az együttélést, és felmondta az emberséget. Sajnos ők állatok, veszedelmes vadállatok, és ekként kell viszonyulni hozzájuk. (Miképpen vadállatok a móri mészárosok is, persze. Csak az ő tettükre soha nem próbált meg semmilyen felmentést keresni a liberális értelmiség, és nem foglalkoztak családi hátterükkel meg a nehéz sorsukkal...)

Évek óta mondogatjuk, hogy az SZDSZ "jogvédőinek" irracionális és beteg magatartása nem vezet sehová. Hogy az MSZP meghunyászkodó, mindig a bűn pártját fogó gyáva sunyisága botrány és tragédia. Hogy a rendőrség megfélemlítése az ilyen és ehhez hasonló ügyekben anarchiához fog vezetni. Hát tessék: egy román fiú halott, egy szerb és egy horvát fiú élete romokban, és 15-20 vagy akárhány állat meg szabadlábon. És a nép suttog, és befelé nyeli kínját, és sorolja napi tapasztalatait más állatok viselt dolgairól. A vidék Magyarországán megszűnt a közbiztonság, falvainkban öregeket lopnak és gyilkolnak meg naponta, gyermekeinket erőszakolják meg és gyilkolják meg, tanárainkat pedig meglincselik a gyerekeik szeme láttára. Naponta vernek és aláznak meg tanárokat és tanárnőket az iskoláinkban - mind-mind-mind cigányok! A rendőrök meg foguk közt szűrik a szót, félve és dadogva és rettegve és ökölbe szorult kézzel: tudjuk, kik voltak... Cigányok voltak...

Olvasom a híradást, mi is történt azon a szombaton, fényes nappal, Hevesben. Ez történt: "Rendőrökre támadt egy húsz-harminc fős csoport szombaton Heves városban - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t. A rendőrjárőr azért ment a helyszínre, mert telefonon bejelentés érkezett a helyi kapitányságra, miszerint a Dankó Pista utcában tömegverekedés zajlik. A tömeg akkor állta körbe az autót, amikor az a helyszínre érkezett; az emberek egy néhány nappal korábbi intézkedés miatt vonták kérdőre az autóban ülő rendőröket, amikor a járőrök egy körözött személyt kerestek. A támadók botokkal és kerti szerszámokkal felszerelve körbevették a rendőrautót, életveszélyesen megfenyegették a bent ülő rendőröket, öklükkel verték az autót, illetve lapáttal hadonásztak a jármű körül - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. A rendőrök segítséget kértek, majd kiérkező kollégáik közreműködésével elfogták a támadásban közvetlenül résztvevőket."

S akkor most megkérdezem: ez hogyan történhet meg? Az Egyesült Államokban, ha a rendőr megállítja az autómat, addig nem szállhatok ki, míg ő erre engedélyt nem ad. A kezemet jól látható módon a kormányon kell tartanom, és ha csak egyetlen félreérthető mozdulatot teszek, rám fogja a pisztolyát. Ha pedig megtámadom, gondolkodás nélkül agyonlő. Ha egy vízi pisztollyal támadom meg, akkor is. Mi az, hogy egy húsz-harminc fős csoport ásókkal meg kapákkal fenyegeti a rendőröket, ráadásul azért, mert azok elő akarták állítani egy körözés alatt álló hordatagjukat? Miképpen eshet meg ilyen 2009-ben Európa kellős közepén? Mi az, hogy a rendőrök nem lövik azonnal agyon az összeset? Hát hol élünk mi, a szentségit neki!!!
Itt élünk.

Itt élünk, ahol ha egy közismert cigány bűnöző család házára molotov koktélt dobnak, akkor a rendőrség tíz perc múlva milliókat ajánl fel annak, aki a tettesek nyomára vezeti őket. De ha egy magyar kislányt megerőszakolnak és meggyilkolnak brutálisan, akkor nem ajánlanak fel egy büdös vasat sem. Azt hazudják, azért nem, mert rengeteg nyom maradt az elkövetők után, és mindjárt elkapják őket. S eltelt azóta három hónap… És nincsen tettes.

Itt élünk, ahol a lincselő állatokat három év alatt sem sikerül elítélni, sőt, az egyiket már haza is engedték, mert letelt az előzetesben tölthető ideje. Ott élünk mi, ahol egy lincselő állat most otthon van, zabálja a jó simbáló pörit, és nagyokat röhög a hülye "magyar parasztokon" a gádzsókon. És ha így megy tovább, akkor szép lassan haza megy az összes állat. És majd elterjed közöttük, hogy magyart lincselni remek szórakozás, és nincsen mitől tartani, az előzetesben jó meleg van, meg napi háromszori meleg étel, aztán úgyis mindenki mehet haza, Isten hírével.

Itt élünk mi, ahol halálra szurkálnak egy román mackót, aki életében nem ártott a légynek sem. Aki kiváló sportoló volt. Aki nem csinált semmit. És életveszélyesen megsebesítenek egy szerb és egy horvát fiút, akik szintén nem csináltak semmit, és ugyanolyan kiváló sportemberek voltak. Ha életben maradnak, pályafutásuknak akkor is vége. Mindezt Veszprém belvárosában. Egy elegáns szórakozóhelyen. Aztán nézzük a földet, és azt mondják a rádióban, hogy ismeri a várost ezt a bandát, mert évek óta terrorizálják a környéket. Igen? És akkor miért vannak szabadlábon, kérdezem én. Sőt, van egy sokkal jobb és relevánsabb kérdésem is: miért vannak még életben? És miért szűri foga között a rendőr a szót, hogy tudjuk kik voltak, tudjuk, hogy cigányok voltak, csak nem mondhatunk semmit?

Miért olyan nagyon bátor és nagyon határozott a magyar rendőrség, ha hatvan meg hetven éves öregasszonyokat kell összeverni egy békés tüntetésen, meg fiatalemberek szemét kell kilőni azonosítószám nélkül, és miért tojja össze magát minden rendőr, ha ki kell menjen a cigánysorra, gyilkos meg rabló állatok közé?

Hát most tényleg elég volt!
Most betelt a pohár! Most a velünk élő tisztességes cigányokon a sor legelébb. Most fogják magukat, az összes cigány értelmiségi, meg cigány szervezet, meg cigány önkormányzat, meg az összes nyomorgó de becsületes cigány, és azonnal adjon ki egy nyilatkozatot, melyben kijelentik: semmi közük a velük azonos etnikumból származó gyilkos és rabló és lincselő és tanárverő állatokhoz. Semmi közük azokhoz, akik felrúgták az együttélés és emberség minden parancsát. Jelentsék ki, hogy nincsen megélhetési bűnözés, de igenis van egyre brutálisabb cigánybűnözés, és ők ezt nem hajlandók eltűrni.

Jelentsék ki, hogy velünk együtt követelik a zéró tolerancia azonnali bevezetését. Minden faluban, az összes cigánysoron a becsületes cigányok haladéktalanul menjenek be a legközelebbi rendőrőrsre, és adják rendőrkézre a velük élő bűnözőket. Tegyenek feljelentést, vagy vigyék is be mindjárt a közéjük furakodott, közöttük bujkáló és őket veszélyeztető állatokat.

Az SZDSZ azonnal kérjen bocsánatot a magyar társadalomtól, hogy szemforgató, hazug és farizeus politikájával jelentős mértékben hozzájárult ahhoz, hogy a dolgok idáig fajuljanak. Tegye ezt azonnal az MSZP is. Draskovits mondjon le. Remek értelmiségieink írjanak nyílt levelet, amelyben megkövetnek bennünket, amiért a Zámolyon gyilkoló cigányok pártját fogták és segítettek nekik abban, hogy egészen Franciaországig meneküljenek, megúszva így a jogos büntetést. Térden állva kérjenek bocsánatot, amiért rasszista hírébe keverték a magyar nemzetet aljasságukkal és ostobaságukkal. S tették ráadásul mindezt egészen pitiáner politikai okokból.

Ezzel párhuzamosan a rendőrök kapjanak tűzparancsot, ha bármilyen támadás éri őket, miközben munkájukat végzik. Rendőrt soha többé ne lehessen meghurcolni azért, mert kimondta az igazat, vagy mert a munkáját végezte. Erősítsék meg a rendőrséget, hozzanak létre azonnal falurendőrséget, nem lehet többé Magyarországon olyan település, ahol nincs állandó rendőrőrs, legalább két rendőrrel.

A falusi rendőrök kapjanak lakást és plusz járandóságokat. A kormány jelentse ki, hogy nincs többé megélhetési bűnözés, nincs többé értékhatár, meg efféle marhaságok. De van zéró tolerancia. Aki ellop egy tyúkot, kapjon két évet. Ha másodszor is ellopja, kapjon tízet, mint visszaeső. New York-ból így lett a világ egyik legbiztonságosabb városa.

Akit pedig pusztán bőrszíne vagy származása miatt bántalmaznak, a bántalmazónak éppúgy nincs semmiféle kegyelem és felmentés. A zéró tolerancia visszafelé is érvényes!

(p.s.: Ha pedig ezt a 15-20 gyilkos állatot nem kerítik kézre nagyon hamar, akkor baj lesz… Nagyon nagy baj. És nem a többségi társadalom lesz a hibás és a vétkes. S ha kézre kerültek ezek az állatok, akkor nincs ám három éves per, meg százezer oldal perirat, meg a szar kenegetése, hogy ki rúgott és ki szúrt. Életfogytigot az összes állatnak, aki szombat este ott volt! Betelt a pohár!)      

     

 

Bayer Zsolt

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Univerzum

(Delfin, 2009.02.10 23:25)

Hozzászólás Budakeszihez:

Valóban, minél jobban küzdünk valami ellen, az annál erősebben van jelen életünkben.
Teréz Anyát háború ellenes tüntetésre hívták. Azt mondta: Majd akkor szóljatok, ha felvonulást rendeztek a Békéért. Arra elmegyek.
Az agressziónk, még ha gondolatban jelenik is meg, bennünket alacsonyít le, s e pillanatban jobbak vagyunk e a vadállatoknál?
Eleink, s választott példaképeik, a szakrális királyok önmaguk ismeretéből szerezték az erőt, nem pedig mások iránti haragból.

Budakeszi

(András, 2009.02.10 23:11)

Akbar király az ősi Indiában tanácsadóit vizsgáztatta, a homokba húzott botjával egy vonalat.
_

"Rövidítsétek meg, anélkül, hogy elvennétek belőle!"

Nem tudták a választ a legfiatalabb kivételével, ki előrelépvén, a vonal mellé húzott egy - hosszabb vonalat.
Mi a hosszabb vonal Magyarországon?
A magyarok ősidők óta tudják ezt. Bennünk van. A legnagyobb erővel, a Szeretettel lehet meghúzni.
Fel lehet állítani önmagunkban valami szépet, nemeset, s tekintetünket arra függeszthetjük. Példaként fordulhatunk Aranyhoz, Kölcseyhez, Gárdonyihoz, Jókaihoz, Szabó Lőrinchez...

Túl sokat foglalkozunk e sötét kor végén az úgynevezett sötét oldallal. Önmagunkban kéne e látszólagos kép eredetijét felfedeznünk. Azt megtalálván mindenkinek megbocsájtanánk. E könyörületből fakadó megbocsájtás azonban fénylővé változtat bennünket, mely fényben már nem jelenhetnek meg a lebontó erők, illetve erejük hatástalan.
Itt említették a Szent Koronát. A tökéletes hosszabb vonal.

Budapest

(Imre, 2009.02.10 21:10)

Hitler lehetett volna a legnagyobb népvezér!
Csak a tanácsadói a zsidók és a kommunisták ellen uszították.Ha ezeket az erőket a cigányok irtására használta volna most sokkal jobban élhetnénk.Ez a véleményem nem most született amikor talán sikerül az állóvizet felforgatni,hanem kb 20 éves.Egyszer lesz egy új népvezér!!!!

Pest Megye

(Kristóf, 2009.02.10 02:10)

Ébredj Magyarország!
Szent Korona segíts! Sóhajtson minden magyar lélek Jogfolytonosságod helyreállításáért!

Debrecen

(Kurtyan Illés, 2009.02.09 21:49)

Mocskos rohadt cigány bünözőkre halál.Nagyon jól érzik magukat a zsidó védelem alatt,de mostmár betelt a pohár.Hány rendes dolgozó és szórakozó embernek kell még meghalnia ezek a mocskos ingyenélő szarházi parazita gyilkosok miatt.Hogy engedjem ell a gyerekem iskolába ahol a tetvet a fertőzést kapja el.A pénzétől a mobiljától megszabaditják és már nem a Magyar történelmet, hanem azt préselik bele hogy nincs cigánybünözés.Ha nem tesz valamit ez az ugyanolyan állat kormány amely nem is fog,nekünk Magyaroknak kell megoldani. Ha már nem lessz gyerekünk nem lessz kulturánk nem lessz történelmünk akkor már késő! MOST ÉBREDJETEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Budapest

(dvz88, 2009.02.09 18:11)

az összes cigánysegély azonnali beszüntetését. a pénzt a magyar közbiztonságra fordítani, a magyar nép érdekében.
ez Magyarország, nem cigányország...egyelőre.

Budapest

(Anonim maradnék, 2009.02.09 17:49)

Sok gondolat megérint, és sok gondolattal egyet is értek. Vannak viszont olyan momentumok az írásban, melyeket könnyű megfogalmazni (még százezer rendőr, több hatalom a rendőröknek), de se pénz nincs rá, se megfelelő oktatás - kiképzés a mentalitás átadására. Jelen rendőrállományt tekintve a lőfegyvert is elvenném tőlük, mert egyrészt teljesen felesleges veszélybe sodorniuk magukat azzal, hogy lóg az oldalukon, másrészt amekkora (nem találok megfelelő kifejezést, bocsánatot kérek érte) hataloméhes, erőfitogtató arrogáns bunkó többségük, új kaszt jönne létre a polgárok terrorizálására. Kérek mindenkit, hogy - ismerve a magyar, illetve az amerikai történelmet - ne feledkezzen meg arról, hogy ki és honnan jött.

Visszatérve én is sajnálom hogy léteznek ilyen teremtmények származástól függetlenül.

Ajka

(Beer Zoltán, 2009.02.09 17:13)

Életfogytiglan(?), hogy még a mi pénzünkön éljék boldog, ha egy kicsit falakkal is korlátozott életüket? Hogy bentről irányítsák a kint maradt állatokat, akik évek múlva kikupálódva, maguk folytassák a bűnözést? Életfogytig kevés, halálbüntetést Magyarországra!