Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


BARIKAD - MAGYAR JELEN - KARPATIA

2009.06.28

 

 

A Karpatia a gondolkodó magyarok lapja, markánsan nemzeti kiadvány. Mi nem siránkozunk, hanem a megoldást, az alternatívákat keressük és gyűjtjük össze. Friss, októberi számunkban:

 
- Exkluzív interjút olvashat Drábik Jánossal a saját gazdaság felépítéséről, az idegen gyarmatosítók kiszorításáról, az IMF-csapdából való kilábalásról, az önálló magyar pénzrendszer és a szabadságharc útjairól!

- Gaudi-Nagy Tamással az októberi terrorról, az elszámoltatás lehetőségeiről és a háború idejéről, a bűnösök neveivel!

- Petrás Jánossal, a Kárpátia frontemberével az utolsó emberig folytatott harcról, a Kárpát-medence lassú újraegyesüléséről, a népesedési háborúról

- Gabri Rudolffal, a felvidéki magyar nemzetépítés egyik harcosával a megmaradás esélyeiről

- Csornai Katalinnal a kínaiak és hunok kapcsolatáról, a Hun Világbirodalomról

- Megismerheti Z. Kárpát Dániel elemzését, melyben csatába hív a barikádra, melynek csak két oldala van, s a globális futószalagét elutasítja

- Szentmihályi Szabó Péter publicisztikáját a politikai világhálóról, az internetes háborúról

- Az önkormányzati választások utáni tisztítótűzről: az azonnali feladatokról, a budapesti botrányokról, az elrabolt autópályákról, számokkal, tényekkel, a Karpatia megoldási javaslataival, az igazi rendszerváltásért cselekvők rovatában!

- Nyomkövetőt a bűnözőkre: a rendvédelmi telepek óriási lehetőségeiről

- Bogár László kiváló elemzését a Biszku-akták feltárásáról, a „birodalom-váltásról”, a globalizáció végéről

- A hazai etnobiznisz titkairól, a megjelenő és eltűnő „kisebbségekről”, a szabadrablás vérlázító tényeiről

- Egyedülálló Kitekintő rovatunkat, a máshol elhallgatott hírek csokrával, többek között az Unió elhagyásáról és az érpataki rendvédelmi sikerekről

- A magyar konyha ősi üzenetéről és gasztronómiai csodáinkról szóló elemzésünket

- Beszámolónkat Globália háborújáról, a Harmadik Világháború tükrében, melyet a bölcsőkben vívnak, Európa és az Északi Civilizáció megmentéséről, a Karpatia népesedési javaslataival

- A tudatos magyar vásárlók dossziéját arról, hogy Európa szemétlerakójának használnak minket, konkrét leleplezett árufajtákkal, az amerikai fertőzött „élelmiszer” európai útjával, a kiút fellebbentésével, az átcsomagoló-maffia leleplezésével

- A Karpatia műhelytitkait, nemzeti könyv- és zenei ajánlónkat

- Megismerheti egyedülálló életmód rovatunkat, a régi magyarok életvitelével és egészségének titkaival, testi-lelki immunrendszerünk helyreállításának lehetőségeivel. E hónapban a táplálkozásról alkotott tévhitekkel és mítoszokkal!

- Az emberélet ősi titkait, a születés néplélekben betöltött szerepével

- 1956-dossziénkban az örökké izzó parázsról, a varázslatos októberről, valamint az erdélyi ötvenhatról, a remény és a megtorlás napjairól, Ágoston Balázs aranybetűivel!

- A nemzeti öncélúságért: Gömbös Gyula teljes életrajzával!

- A közösségi kultúra forradalmáról, a táncházmozgalomról szóló kiváló értekezésünket, Bencsik László gondos tollából

- A „lemarházott” római császár történetével, a IV. századi Kárpát-medencei magyar nyelvemlékről!


E havi, 1956 dossziéját rejtő számunk nem hiányozhat otthonából!

A Karpatia egyedisége abban áll a nemzeti lapok között, hogy rendszeresen közli környezetünk tönkretételének és megmentésének dossziéját, hasznos vásárlói tanácsokat, hungarikumaink leírását, valamint értekezéseket a kiútról, a Hazatérés koráról, eleink életmódjáról, őstörténetünkről. Emellett saját műhelyünk önálló elképzeléseket is megoszt a magyarság továbbvezető útjáról, nem pedig mások cikkeit ollózzuk újra, mint számtalan hazai sajtótermék. Így írásaink döntő része teljes mértékben saját „termék”.

A főszerkesztő Z. Kárpát Dániel, az EU-tanázia és a Háborúk a vízért c. sikerkönyvek szerzője!

 

Keresse lapunkat az újságárusoknál, a nemzeti boltokban, vagy fizessen elő a lapban található csekken! Karpatia: 1399 Budapest, Pf. 701/531, Tel: 06204188165 (minden nap 17:30 és 19:30 között).

Az alábbi e-mail címen előfizetői csekket is igényelhet, melyet kiküldünk, így Önnek a feladáson kívül semmivel sem kell bajlódnia.

karpatia@karpatiamuhely.hu, http://karpatiamuhely.hu

Ne feledje, lapunk havonta annyiba kerül, mint egy korsó sör. Mégis, ez az össze a szabad magyar sajtó továbbélését segíti, ehhez hozzájárulni pedig hazafias tett. Lapunk mögött nem áll párt, alapítvány vagy pénzügyi támogató, kizárólag olvasóink! Ezért lehetünk a szabad sajtó egyik utolsó bástyája. Kérjük, Ön is segítse törekvéseinket!

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

A tartalomból:

Vona Gábor: Miért? - Július 4-én egy rémálom vált valóra. Azt hittem, hogy a Gyurcsány-Bajnai érában végigküzdött időszak után még egyszer már nem kell átélnem, átélnünk azt az ismerős, keserű érzést, amikor az ember megérkezik a rendezvényére, és megpillantja az állig felfegyverzett rendőrök hadát. Azt hittem, hogy Draskovics és Szilvásy már a múlt…

Az elvtárs örök - Warvasovszky Tihamér, Székesfehérvár MSZP-s polgármestere lett az Állami Számvevőszék alelnöke:
Fideszes forradalom helyett MSZP-s forradalom zajlik az állami pozíciók székfoglalásánál. A Gyurcsány-érában kinevezett Balajti László az Alkotmányvédelmi Hivatal főigazgatója, Gubcsi Lajos KISZ KB-tag, az MSZMP KB osztályvezető-helyettese, a KISZ ifjúsági lapjának főszerkesztője a Honvédelmi Minisztérium, Zrínyi Kommunikációs Kft. ügyvezető igazgatója, Warvasovszky Tihamér, az MSZP-SZDSZ támogatásával pozícióba került fehérvári polgármester pedig az Állami Számvevőszék alelnöke, és még csak egy hónap telt el a kormányzásból.

Neveket akarok hallani! A Kárpátia zenekar dalszövegénél és Wittner Mária gondolatainál pontosabban nehezen lehetne összefoglalni a kommunista rendszer felelősei megbüntetésének lényegét.
Elszámoltatás vagy elszabotálás? Az elszámoltatás jelenlegi állásáról Balsai Istvánt, a Fidesz képviselőjét kérdeztük.

Független alkotmányvédelem? - A nemzetbiztonsági kockázat a Fidesz-érában is szubjektív fogalom - Múlt héten hivatalában fogadta Pintér Sándor belügyminiszter Staudt Gábort, a Jobbik országgyűlési képviselőjét. A találkozón az ellenzéki politikus személyesen adta át panaszát az Alkotmányvédelmi Hivatal főigazgatójával összefüggésben. Balajti László, a Gyurcsány-Bajnai korszak embere még mindig a helyén van, és ezek szerint csak a jobbikosok jelentenek “nemzetbiztonsági kockázatot” a Gárdával kapcsolatos tevékenységük, megszólalásaik miatt. A szcientológusokkal, Hit Gyülekezetesekkel, vagy a népirtó izraeli állammal, netán az egykori III-as főcsoportfőnökséggel kapcsolatot tartó politikusok nem.

Nemzet, biztonság és bizonytalanság - Ismeretes, hogy négy jobbikos képviselő fennakadt a „C”-típusú nemzetbiztonsági ellenőrzésen, magyarul az említett honatyák nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek. Remélhetőleg az alább felsoroltak is magukra vonták a biztonságunkért felelős szakemberek figyelmét.

Kiszögezett demokrácia - Elszámoltatás helyett pártpolitikai nyilatkozat - Kerüljön elő a kalapács! – adta ki Orbán Viktor a parancsot. A kormányfő által aláírt kormányrendelet értelmében a központi államigazgatási szervek, azok területi egységei, a Magyar Honvédség szervezetei kötelesek egy szöget ütni az általuk használt középület falába, hogy jól látható helyre kifüggesszék meghatározott formátumban és méretben a nemzeti együttműködésről szóló politikai nyilatkozatot.

A veretlen Overdose kész a visszatérésre: Overdose patagyulladása meggyógyult, és készen áll rá, hogy két felhozó verseny után rajthoz álljon a világ egyik legrangosabb sprintversenyén Párizsban - nyilatkozta lapunknak Mikóczy Zoltán, a pej mén felvidéki tulajdonosa. A ló népszerűségére és ismertségére jellemző, hogy ottjártunkkor a Euronews hírcsatorna forgatott az alagi lóversenypályán.

Kormánydöntésre várnak az árvízkárosultak: A második Orbán-kormány megalakulását követően a kezdeti udvariassági körök után már nyoma sincs az alkotmányosság és a demokrácia iránti alázatnak. A médiatörvény módosítása elnémíthatja a kritikus véleményeket. Nyolc év küzdelem, az ország tönkremenetele árán lezárult a Medgyessy-Gyurcsány-Bajnai-korszak. Ezután elkezdődött az építkezés, formálódik már a narancsköztársaság...

Vérnarancsos „forradalom” - Orbán MSZMP-s levelezőtársa a HM kommunikációs cég élén - Az MSZMP KB volt osztályvezető-helyettesét, Orbán Viktor levelezőpartnerét, Gubcsi Lajost nevezte ki a fideszes honvédelmi miniszter a tárca felügyelete alá tartozó Zrínyi Kommunikációs Kft. ügyvezető igazgatójává.

Békés magyarokra rontottak Orbán rendőrei: Orbán Viktor rendőrsége derekasan felvette a versenyt Gyurcsány és Bajnai egyenruhásaival. Július 4-én, a Bajtársiasság Napjának egyéves évfordulóján - ami egyben a Magyar Nemzeti Gárda avató ünnepsége is volt - a készenléti rendőrség egységei nyílt provokációval próbálták megbontani a méltóságteljes ünnepség rendjét annak ellenére, hogy az előre bejelentett rendezvény megtartása ellen nem volt kifogása a hatóságoknak.

Az iszlám reneszánsza, határozott külpolitika, erős gazdaság: Törökország a világhatalommá válás útján - A hazánkhoz hasonlóan a versailles-i békediktátum igazságtalan döntéseit elszenvedő Törökország a szemünk láttára válik a világ egyik legbefolyásosabb országává. Mára fisszafizették korábbi nemzetközi hiteleiket, a gazdaság prosperál, külpolitikailag pedig egyre inkább vezető szerepre törekszik világpolitikai szinten is. Korábbi szövetségesükkel, a népirtó Izrael állammal minden együttműködésüket felmondták.

Egressy Béni: Klapka katonája, a szabadságharc hőse - A magyarországi reformkor a nemzeti ébredés időszaka volt, amely a művészetekre is nagy hatást gyakorolt. A kor nagy alkotói kivétel nélkül a nemzet szolgálatába állították tevékenységüket. A festőink nemzeti témájú képeket festettek, íróink műveik nagy részében a nemzettel kapcsolatos témákban alkottak, s a zenében Erkel Ferenc révén megszületett a magyar nemzeti opera. Erkel árnyékában tevékenykedett a kor nagy zenei géniusza, Egressy Béni, aki a Szózat megzenésítésével örökre beírta magát történelmünkbe, így válva halhatatlanná. A zeneszerzés mellett írással is próbálkozott, több zenemű szövege is az ő keze munkáját dicséri. Hazája iráni elkötelezettsége azonban nem csak alkotásaiban nyilvánult meg, hiszen - bár sokan nem tudják róla - főhadnagyként részt vett az 1848/49-es szabadságharc küzdelmeiben is.

Székely honvédek jubileumi találkozója - Augusztus 7-én Erdélyben, a Kovászna megyei Baróton rendezik meg az erdővidéki székely honvédek hagyományos találkozóját. Húsz évvel ezelőtt még közel ezren voltak, mára alig nyolcvan öreg honvéd lehet ott az eseményen - mondta lapunknak Krizbai Imre, baróti református lelkész, a találkozó szervezője. Lapunkat két öreg székely honvéd látta vendégül a napokban, akik meséltek háborús élményeikről, zokogó „ruszki kölykökről”, hadifogságról.

A kuvasz: Minden ország büszke a nemzeti, az adott országra jellemző állatfajtákra, mivel ezek a fajták a kultúránk, a történelmük részei, tanúi. Bizonyos szempontból szerencsés helyzetben vagyunk, a magyarság hagyatékaként nemzeti kutyafajtáink széles körben alkalmazhatóak, szinte minden feladatot el tudnak látni. Ősi pásztorkutyáink a kuvasz és a komondor kiváló őrkutyák. Terelő pásztorkutyánk, a puli híres az eszéről, a pumi és a mudi napjainkban is végez terelő munkát, de kiválóan helytállnak sportkutyaként is. A sima szőrű magyar vizsla a legintelligensebb vadászkutyák közé tartozik, drótszőrű változata alkalmassá teszi, az extrémebb körülmények közötti munkára is. A magyar agár kiválóan dolgozik valós terepviszonyok között, de sportteljesítménye is lenyűgöző, az erdélyi kopó a vadászat mellett nagyszerű, értelmes társ.

Magyarok igaz harca a „szabadság hazájában” - „Jesus is Lord – viva hungarians”, vagyis: Jézus az Úr – éljenek a magyarok! Ezt a feliratot húzta maga mögött egy repülő az Egyesült Államok-beli Cleveland városa felett. A város, ahol a legnagyobb lélekszámú magyar közösség él. Magyar közösség, amelynek templomát most gazdasági okokra hivatkozva bezáratná egy bizonyos Lennon püspök. „Aki identitását elveszti, annak lelke elvérzik” – nyilatkozta lapunknak Szabó János, a Szent Imre Egyházközség hívője, a bezárás elleni tiltakozó akció főszervezője, aki társaival együtt elbarikádozta magát a templomban.

Ki jár jól az egykulcsos adóval? A magas jövedelműek, vagyis az amúgy is tehetősek, ráadásul a legkevesebbet keresők kárára. Nem csupán látszólag ilyen egyszerű a képlet, és ne is vádoljon senki osztályharcos elfogultsággal, a számok igazolják ezt a helyzetet: a minimálbér megadóztatásától kezdve bruttó 280 ezer Ft-os jövedelemig mindenki kevesebb nettót fog kapni a mostani helyzethez képest. Vagyis két évvel a 2008-as szociális népszavazást követően, amikor a „független” elemzők – nem is alaptalanul – populizmussal vádolták a Fideszt a vizitdíj és a kórházi napidíj eltörlése miatt, kezd lefoszlani a nosztalgikus kádári lepel a kormányzati felelősséget elnyerő pártról, akik a kisemberek érdekeinek képviselete helyett, most a pénzügyi és gazdasági háttérhatalom szempontjait helyezték előtérbe.

Ezért nem szeretjük Károlyit - A XX. század és a jelen idők egyik szimbóluma a tabu- és a szobordöntögetés. A Jobbik képviselői letakarták a „vörös grófot” fekete lepellel, amire a balliberális oldal közírói a néhai, magyarokat utáló Pulitzer Józsefhez hasonlóan tollat ragadtak, hogy érveljenek az egykori politikus védelmében. Tamás Gáspár Miklós filozófus a 168 Óra magazinban veszi védelmébe Károlyit, egy sor érvet hozva annak érdekében, hogy belássák az állandóan akadékoskodó jobbik oldal képviselői, akinek a szobrát letakarták, mennyire a korabeli korszellemnek megfelelően cselekedett. Ez az a korszellem, amely mint a spanyolnátha söpört végig Európán, legalábbis annak keleti felén, vért és könnyeket hozva.

A kiátkozott király: IV. László (1262-1290) - A tatárdúlástól sokat szenvedett ország állapota leképződött a tragikus életű IV. László sorsában. Nem lehet bizonyossággal egyértelműen megítélni őt, hiszen uralkodása alatt voltak olyan cselekedetei, amelyek alapján azt lehet gondolni, méltó volt nagynevű elődeihez, mégis sokan átkozták, és a halálát kívánták. Egyszerre akart keleti módon uralkodni, mint a nagy elődök leszármazottja, és erős keresztény Magyarország királya lenni. Ő volt az utolsó bizonyítottan Árpád véréből való uralkodó.

Nyitott, érzékeny, határozott - Beszélgetés Kocziha Tündével: Békéscsabán él, a helyi Jobbik elnöke, megyei alelnök. Tanári diplomájával nyolc évig egy többségében hátrányos helyzetű diákoknak otthont adó kollégiumban volt nevelőtanár. Gyermekei nevelése mellett több szakmát is tanult, jelenleg családi kisvállalkozásukban dolgozik. A szülői munkaközösség tagjaként komoly szerepe volt az egyik helyi óvoda bezárásának megakadályozásában. 2004-től érdeklődik a közélet eseményei iránt, 2006-ban főszervezője lett a békéscsabai kormányellenes tüntetéseknek, majd a Békés megyei Magyar Gárda létrehozásában vett részt, maga is gárdista lett. 2008-ban egyik alapítója, azóta is elnöke a Jobbik békéscsabai szervezetének, később megyei alelnöknek is megválasztották, emellett az Attila Király Népfőiskola megyei referenseként a nemzeti kultúra ápolásának elkötelezett híve.

A hetilap előfizetési díjai:
- negyed év: 4980 Ft
- félév: 9900 Ft
- egy év: 19680 Ft

Bővebb információ: ujsag@barikad.hu valamint 06-70-619-6810

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 


A tartalomból:

- Pörzse Sándor, a bar!kád hetilap főszerkesztője vezércikke "Elképesztő"!

- Vona Gábor nyílt levele Bayer Zsoltnak: "Tisztelt Orbán Viktor Elnök Úr!"

- Sukoró csak a jéghegy csúcsa - izraeli térfoglalás a magyar ingatlanpiacon

- Szabadrablás "Judapesten" - Feltárjuk a budapesti korrupciós botrányokat

- Grespik László beszél küzdelméről a gyarmatosítók ellen

- Összedőlt a rendszerváltás rendszere - Interjú Silhalvy Mátéval, a Jobbik Jobbik Médiapolitikai Kabinetjének vezetőjével a készülő "frekvenciamutyiról"

- "Zsidóknak a földet eladni nem kell félnetek jó lesz!"

- Üldözött cigányok Ózd-Hétesen? - Jegyzetek egy dokumentumfilm valóságképéhez

- Lopott holmi visszajár! A Jobbik felülvizsgáljha a fővárosi cégek működését is

- Közös többszörös: Wallis - Húsz évet a húsz évért!

- Fidesz: szavak és tettek ellentéte - Nemzetiszínű ájtatos vagy a globalizmus szolgálója?

- K und K Akciócsoport: Így lettem közellenség I. rész

- A földrajzot is meghamisítják? Izrael besettenkedne az EU-ba

- Palesztin holokauszt, az olaj ára

- Harmadik világ, Afrika, kereszténység és iszlám - Barangolás Szudánban

- Hova vezet a Balatonring? Ébredj Balaton!

- Hungarica: Felpörögve - beszélgetés Gőbl Gáborral és Sziva Balázzsl a márciusi lemezbemutató koncert nehézségeiről

- Naszály: a megsebzett hegy

- Hazaszeretet, szakmaiság -megalkuvás nélkül a családokért - Beszélgetés Bertha Szilviával a Jobbikban betöltött szerepéről

A bar!kád legfrissebb száma már kapható az újságárusoknál.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Január 14-étől keresse a standokon!

Január 14-étől keresse a standokon!

 

Csütörtöktől (január 14-étől) kapható a bar!kád hetilap az újságárusoknál.

Az Echo Televízióból az elviselhetetlen cenzúra miatt távozó Pörzse Sándor lett a bar!kád hetilap főszerkesztője.

Pörzse egyike azon kevés közéleti szereplőknek, aki hiteles tudott maradni, az igazságot következetesen képviselő újságíró. A szerkesztők ígérik, hogy az Új Erő Lapja az Igazság Hetilapja is lesz egyben.

A főszerkesztő ajánlása:

Tisztelt Olvasó!

Sajnos kijelenthetjük, hogy Magyarországon megszűnt a teljeskörű tájékoztatás. Mind a bal-, mind a jobboldali sajtó pártszócsővé, sok esetben hecceszközzé silányult. A nemzeti oldalt vagy elhallgatják, vagy együtt fasisztázzák. Ami nem a parlamenti pártok véleménye, az nem jut el az emberekhez. Ma már a Draskovics által bebörtönzött, majd kiengedett kislány sem mehet adásba. Tényleg ezt várják el a jobbos nézők tömegei? Puff neki illúziók! A héten egy lakossági fórum körülbelül háromszáz nézőjéből húszan mondták le a Magyar Hírlapot. Pedig szinte mind ott voltak a „hírlapos tüntetésen” a tavaly, a farkasordító hidegben...

Ezért, ha kíváncsi az ország valódi arcára, ha tudni akarja, mi van velünk, minket olvasson! Fizessen elő a magunkfajták új hetilapjára, a bar!kád-ra! Adjon az Isten szebb jövőt! Pörzse Sándor

 

Előfizetés: az ujsag@barikad.hu emailcímen!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Megjelent az utolsó havi Barikád, januártól az újság hetilappá válik.

-Pörzse Sándortól az igazságról. A tévés távozásának valódi háttere. A Páty (Telki) lakópark politikai összefonódásairól

-Vona Gábor az évet értékeli és az újévi teendőkről ír

-Soros György és a Fidesz. SZDSZ-ből MDF ?

-2009, egy furcsa év vége, a szebb jövendő eljövetele?

-Lesz Gárda? A tervekről.

-Kik épültek be? Volner János a beépülő spiclikről, csendőrségről, cigánybűnözésről

-Magyarok börtönben, politikai fogolyként: Budaházy és "társai", Temerini fiúk, Tóásó Előd

-Sajóbábony, a feketék városa.

-A testi-lelki Trianonról

-"A futballt nem gumibottal játsszák" - a tót-magyar viszonyról.

-Az autonómiáról, részletesen

-A politikai ellenfelek elleni támadások leghatékonyabb, egyben legaljasabb módszerei. Bolíviai módszerek Magyarországon?

-Az értelmetlen fogyasztásról, a fogyasztói társadalom fő ellenérvei

-A bundabotrány politikai összefüggései

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

NovemberNovemberSzombattól az újságárusoknál kapható a Barikád havilap legfrissebb, novemberi száma. Az új erő havilapja ismét érdekes, tabudöntögető írásokkal várja régi és új olvasóit egyaránt. Keresse az újságárusoknál, ahol nincs, ott kérje a jövő hónaptól, és ha teheti, fizessen elő!

Ízelítő a novemberi lapszámból:
- Mi köze a focinak az országhoz? Vezércikk a Ferencváros - Diósgyőr botrányba fulladt labdarúgó-mérkőzésről
- Már megint felkavarták a Jobbik EP-képviselői a brüsszeli állóvizet
- Beszámoló Magyarország legnagyobb október 23-ai rendezvényéről. Ünnepelt az Új Erő
- Hat éves a Jobbik: új alelnököket választottak és európai szövetséget kötöttek
- A Jóisten legyen irgalmas, ha egyszer elindulunk. Tűzoltók demonstráltak a Parlament előtt
- Volt-e rendszerváltozás? Mérlegen az elmúlt 20 év
- Rendszerváltók? Arcképcsarnok a magyar közélet legnagyobb köpönyegforgatóiról
- Hogyan verték szét a magyar médiát? Interjú Furkó Zoltánnal, a Vasárnapi Újság egykori felelős szerkesztőjével
- A család jelenlétében avattak kopjafát a XVII. kerületi Olaszliszka utcában Szögi Lajos emlékére.
- Malina Hedvigtől a nyelvtörvényig. A szlovák magyarellenesség krónikája
- Román békefenntartók Magyarországon? Látlelet a magyar honvédség szétveréséről és a kivezető útról
- Zenekarok, rendezvények, előadások: Programajánló
- Mi lesz Hunniával? Beszélgetés Tömör-Tones Zsolttal, az NB1-es női kézilabdacsapat tulajdonosával, a Jobbik sportvezetőjével
- Háttér. Elnökválasztás Romániában
- Interjú Pozsonyi Ádámmal a Rebellió című most megjelent regénye kapcsán
- Ki is volt Gulácsy Irén? Emlékezés az elfeledett, de egykor ünnepelt írónőre

Tartalmas olvasást kívánunk!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kárpátia 100.Kárpátia 100.A Karpatia a gondolkodó magyarok lapja, markánsan nemzeti kiadvány. Mi nem siránkozunk, hanem a megoldást, az alternatívákat keressük és gyűjtjük össze. Friss, novemberi, immáron 100. számunkban

- Exkluzív interjút olvashat Szentmihályi Szabó Péterrel hitről, erkölcsről, a magyar jövendőről, arról, hogy digitális helyett palatáblát kellene használni az iskolákban
- Sneider Tamás Jobbik-alelnökkel a segélyezési rendszer szükségszerű átalakításáról
- Nyerges Attilával és Galambos Nándorral az Ismerős Arcok soraiból, bemutatva legújabb nagylemezüket
- Pásztor Imrével, Kőröstetétlen polgármesterével az önellátás felé törő faluról, a harmadik évezred sikeres magyar modelljéről
- Simó Józseffel Wass Albert örökségéről, az írófejedelem mára vonatkozó sorairól
- dr. Tóth Judit jogásszal arról, hogy a Szent Korona tana miként nyújtana biztos megoldásokat napjaink problémáira is, példának okáért a földvédelem kérdésére
- Z. Kárpát Dániel elemzését arról, mi várható a globalizmus után, a hírgyártók és a népművelők közti áthidalhatatlan különbségről
- Bogár László publicisztikáját az irányított etnikai polgárháborúról, a magyarság ellen lázított kisebbségekről
- A politikai korrupcióval való tényleges leszámolás lehetőségeit, a változás reális esélyeiről a nemzeti radikálisok bejutásakor, számokkal, tényekkel, a Karpatia megoldási javaslataival, az igazi rendszerváltásért cselekvők rovatában!
- A Ptk. módosításának borzalmait, érintve a vérfertőzés visszataszító témáját is
- A makói gázmezők kijátszásának eltitkolt részleteit, a lehetséges következményeket, végre az igazság, a tények alapján, rendet téve a szóbeszédek között
- A Karpatia műhelytitkait
- A megoldást Trianonra – az elcsatolt részek magyarjainak útjaival, e hónapban külön kitérőt téve a Délvidékre, kiemelve, mit kell kikötünk Szerbia EU-csatlakozása esetében
- Egyedülálló Kitekintő rovatunkat, a máshol elhallgatott hírek csokrával, többek között a Gárda híreivel és a XXI. század Aranycsapatával
- Páratlan beszámolónkat az édesvízért folytatott háborúk legújabb fejezeteiről
- Az influenza-oltás körüli hisztéria valóságalapjáról szóló elemzésünket
- Környezet-rovatunkat, a génmódosított fajták elleni védekezés jegyében
- Külön négyoldalas mellékletben ismerheti meg a Karpatia történetét!
- Páratlan elemzésünket a globális futószalag helyett választható magyar útról, Horthy Miklós lélekemelő életútja és gazdasági csodája alapján!
- Megismerheti egyedülálló életmód rovatunkat, a régi magyarok életvitelével és egészségének titkaival, testi-lelki immunrendszerünk helyreállításának lehetőségeivel. E hónapban az influenza elleni természetes védettség megszerzéséről.
- Kiváló Magyar hősök rovatunkat, e hónapban Gyulaffy László sikeres csatáival
- A svájci hun völgy lenyűgöző történetét, a régióban fellelhető rokonaink históriájával
- ’56-os megemlékezésünket, a fegyvert ragadó Vazul atya történetével
- Jámbor Márk hun piramisokról szóló elemzését
- Emellett megismerheti kalendáriumunkat, nemzeti könyv- és zenei ajánlónkat!

E havi, ünnepi, 100., bővített terjedelmű számunk nem hiányozhat otthonából!

A Karpatia egyedisége abban áll a nemzeti lapok között, hogy rendszeresen közli környezetünk tönkretételének és megmentésének dossziéját, hasznos vásárlói tanácsokat, hungarikumaink leírását, valamint értekezéseket a kiútról, a Hazatérés koráról, eleink életmódjáról, őstörténetünkről. Emellett saját műhelyünk önálló elképzeléseket is megoszt a magyarság továbbvezető útjáról, nem pedig mások cikkeit ollózzuk újra, mint számtalan hazai sajtótermék. Így írásaink döntő része teljes mértékben saját „termék”.
A főszerkesztő Z. Kárpát Dániel, az EU-tanázia és a Háborúk a vízért c. sikerkönyvek szerzője!

Keresse lapunkat az újságárusoknál, a nemzeti boltokban, vagy fizessen elő a lapban található csekken! Karpatia: 1399 Budapest, Pf. 701/531, Tel: 06204188165 (minden nap 17:30 és 19:30 között).
Az alábbi e-mail címen előfizetői csekket is igényelhet, melyet kiküldünk, így Önnek a feladáson kívül semmivel sem kell bajlódnia.
karpatia@freedom.hu, http://karpatiamuhely.hu

Ne feledje, lapunk havonta annyiba kerül, mint egy korsó sör. Mégis, ez az össze a szabad magyar sajtó továbbélését segíti, ehhez hozzájárulni pedig hazafias tett. Lapunk mögött nem áll párt, alapítvány vagy pénzügyi támogató, kizárólag olvasóink! Ezért lehetünk a szabad sajtó egyik utolsó bástyája. Kérjük, Ön is segítse törekvéseinket!

Megjelent a Barikád magazin októberi száma!

Megjelent a Barikád magazin legfrissebb száma

A tartalomból:

- Vona Gábor a jövőbeni parlamenti munkáról
- Áder Jánost jobbikos politikus váltja a Parlamentben?
- Szorosabb együttműködés várható az osztrák Szabadságpárt és a Jobbik között? – Andreas Mölzert, az FPÖ alelnökét kérdeztük.
- Mindennek alapja a rend – összefoglaló a Jobbik I. szakmai (rendvédelmi) konferenciájáról
- A nemzeti oldal keresztrefeszítése és feltámasztása – mi minden történt az elmúlt három évben?

 

szeptember 15-től újságárusoknál a Barikád magazin legfrissebb száma.

A tartalomból:

- Atilla, Szent István, Széchenyi, Horthy… És odaát? Lopott hármas halom, lopott kettős kereszt. És Szvatopluk? – új kiegyezés kell Szlovákiával

- Jogi viadal, erkölcsi diadal – nem „bír” a hatalom az Új Magyar Gárda Mozgalommal

- Árnyékkormányt alakít a Jobbik? - gőzerővel készül a parlamenti munkára a nemzeti párt

- A „mi” Sólyomunk nem turul – Szegedi Csanád a tehetetlen politikai elitről és egy révkomáromi koszorúzásról

- „Van értelme és létjogosultsága a nemzeti ellenállásnak” - Dr. Gaudi-Nagy Tamás rendőrállamról, közállapotokról, magyar megmaradásról

- Akit a szomszéd füstje megcsapott – körülnéztünk Ózdon

- Leleplezték a cigányvadász halálosztagot. Leleplezték a cigányvadász halálosztagot?

- Meleg Böszmeség, avagy Gyurcsány újratöltve – buzifelvonulás 2009.

- Bevándorlás körkép:

- Magyarország kiemelt célpont lehet

- Hogyan kezelik az olaszok a(z oláhcigány-román) bevándorló áradatot?

- London pengéi – a „megvadult” brit tinédzser bandákról

- Bevándorló-e egy határontúli magyar?

- Bevándorlás kontra Magyarország – beszélgetés Bogár László és Z. Kárpát Dániel közgazdászokkal

- Gazdaság: a Jobbik programja a bankok „ellenében

- Ökogerillanyúl

- A havi arc a polcról: Herczeg Ferenc

- B-Press – humor

- Nemzeti Est – programajánló

A szerkesztőség arra kér mindenkit, hogy aki teheti, keresse az újságárusoknál a 350 Ft-os áron kapható Barikád újságot. Akinek tetszik, az pedig elő is fizethet az ujsag@barikad.hu címen. Az újság jelenleg minden hónap közepén jelenik meg, de a nem is olyan távlati tervek szerint hetilappá alakul. Ehhez azonban hirdetőkre van szükség, így azok, akik hirdetési felület vásárlásával tudják segíteni a nemzeti oldal új hetilapját, írjanak a hirdetes@barikad.hu címre.

A Barikád magazin következő száma október 15-én jelenik meg!

Megjelent a Kárpátia szeptemberi száma!

|  

A Karpatia a gondolkodó magyarok lapja, markánsan nemzeti kiadvány. Mi nem siránkozunk, hanem a megoldást, az alternatívákat keressük és gyűjtjük össze. Friss, szeptemberi számunkban:

- - Exkluzív interjút olvashat Szaniszló Ferenccel a közmunkaprogramokról, a gazdaság felélesztésének útjairól, valamint a cigányság tévútjairól
- Csókay András idegsebésszel az egészségügy kivéreztetéséről és az önvédő, szociális hálóhoz visszavezető útról, a megoldásokról
- Kőházy „FankaDeli” Ferenccel, a „városi regőssel” az agymosásról, a szemek tömeges felnyitásának útjairól, a beszélő doboz likvidálásáról
- Nagy Bálint professzorral a magyar föld védelmének kötelező feladatairól, valamint a világkorszak-váltásról, melyből hazánk akár győztesen is kikerülhet
- Nyers Csabával, az ősök üzenetéről, eleink mindennapjairól, életmódjáról, az egészséges tempójú életvezetésről
- Megismerheti Szentmihályi Szabó Péter publicisztikai rovatát
- Z. Kárpát Dániel elemzését arról, hogyan szolgáltatták ki a városok népét a multinacionális intézményeknek, és milyen kiút érhető el a tarthatatlan állapotból
- A politikusi generációk jövőbeni „rendszerváltásáról” szóló elemzésünket, konkrét lehetőségekkel azt illetően, hogyan takarítható ki az utóbbi húsz év garnitúrája a közéletből, számokkal, tényekkel, a Karpatia megoldási javaslataival, az igazi rendszerváltásért cselekvők rovatában!
- A sukorói szabadrablás eltitkolt részleteit, a lehetséges követkeményeket
- A Bajnai-kormány eddigi „dicsőségtablóját”, tényekkel, számokkal, hogy húsz év múlva se felejtse el senki az elszámoltatást!
- Bogár László önálló publicisztikáját az SZDSZ végnapjairól!
- A Karpatia műhelytitkait
- A megoldást Trianonra – az elcsatolt részek magyarjainak útjaival, e hónapban is szokásos, népszerű körutunk formájában
- Egyedülálló Kitekintő rovatunkat, a máshol elhallgatott hírek csokrával
- Környezet-rovatunkat, a globális kiszolgáltatottság felszámolásával, a saját energiaellátás kiépítéséről
-Globalizáció-ellenes dossziénkat, kiváló összefoglalónkkal a bankok szabadrablásáról, valamint arról, hogy lehetne másképp is: magyar bankkal, belátó pénzintézetekkel, átvehető példákkal a nagyvilágból!
- Megismerheti egyedülálló életmód rovatunkat, a régi magyarok életvitelével és egészségének titkaival, testi-lelki immunrendszerünk helyreállításának lehetőségeivel. E hónapban az idénynek megfelelően látogatást teszünk a természetes alapú élelmiszerek és nagyszüleink befőzési módszereinek világába.
- Megemlékezésünket Püski Sándorról, valamint a népi írók világáról, a páratlan, magyar gondolat szellemi szabadságharcosairól
- A franciahonban megtalált, legendás hun falu históriáját, bizonyítva a hajdanvolt világbirodalom hihetetlen kiterjedését!
- Ismeretlen Hősök rovatunkat, Balázsdeák István fantasztikus tetteiről
- A szkíták mindennapjait, életük titkait, Jámbor Márk tollából!
- Páratlan Élő Néphagyományaink rovatunkat, Molnár V. József aranybetűivel, a gyermeknevelés régi szokásairól
- Megismerheti kalendáriumunkat, nemzeti könyv- és zenei ajánlónkat!

E havi, a közmunkaprogramokkal foglalkozó számunk nem hiányozhat otthonából!

A Karpatia egyedisége abban áll a nemzeti lapok között, hogy rendszeresen közli környezetünk tönkretételének és megmentésének dossziéját, hasznos vásárlói tanácsokat, hungarikumaink leírását, valamint értekezéseket a kiútról, a Hazatérés koráról, eleink életmódjáról, őstörténetünkről. Emellett saját műhelyünk önálló elképzeléseket is megoszt a magyarság továbbvezető útjáról, nem pedig mások cikkeit ollózzuk újra, mint számtalan hazai sajtótermék. Így írásaink döntő része teljes mértékben saját „termék”.

A főszerkesztő Z. Kárpát Dániel, az EU-tanázia és a Háborúk a vízért c. sikerkönyvek szerzője!

Keresse lapunkat az újságárusoknál, a nemzeti boltokban, vagy fizessen elő a lapban található csekken! Karpatia: 1399 Budapest, Pf. 701/531, Tel: 06204188165 (minden nap 17:30 és 19:30 között).

Az alábbi e-mail címen előfizetői csekket is igényelhet, melyet kiküldünk, így Önnek a feladáson kívül semmivel sem kell bajlódnia.

karpatia@freedom.hu, http://karpatiamuhely.hu

Ne feledje, lapunk havonta annyiba kerül, mint egy korsó sör. Mégis, ez az össze a szabad magyar sajtó továbbélését segíti, ehhez hozzájárulni pedig hazafias tett. Lapunk mögött nem áll párt, alapítvány vagy pénzügyi támogató, kizárólag olvasóink! Ezért lehetünk a szabad sajtó egyik utolsó bástyája. Kérjük, Ön is segítse törekvéseinket!

 

 

 

---  BARIKAD     -         A magunkfajták lapja

 

Ízelítő a tartalomból:

- Igazság: BETILTVA - A Magyar Gárda feloszlatása és ami azóta történt
- Van Gazprom belépő, vagy nincs? - Vona Gábor a Jobbikot és a személyét ért vádakról, hazugságokról
- A magyarságtudat a génjeinkben van - exkluzív interjú Papp Lajos szívsebésszel
- Multik ellen magányosan - a kisember harca a kizsákmányolás ellen
- Gyilkosság az erdészházban - A halál oka: 20 000 Ft és egy mobiltelefon
- Verést "ért" a Szent Korona Kerepesen - újabb magyar fiatal bántalmazását rögzítették videóra a támadók
- Hagyomány vagy meleg büszkeség, avagy két választás Magyarországon - Budapesten a 2012-es melegolimpia
- A Belga zenekar és FankaDeli magyarságról, közállapotokról
- Merre tovább Jobbik? - publicisztikák
- Feléljük a jövőnket II. - Mit tehetünk, amíg "elfogy" alólunk a Föld?
- Az elsodort író - Szabó Dezső portréja
- Nemzeti Egyletek
- Hunnia - Megalakult az első, deklaráltan nemzeti kézilabdaklub
- Nemzeti Est - programajánló
- B-Press, Havi 6-os - Humor

Ízelítő a júniusi szám tartalmából:

- Fordult a szél Európában – EP-választás a vén kontinensen

- Több a zászló – elsöprő Jobbik siker

- A radikális egyet jelent a normálissal – interjú Pörzse Sándorral

- Nemzeti radikalizmus a világhálón – kuruc.info, barikad.hu, hunhir.hu, szentkoronaradio.com

- Koporsót vitt a Gárda Kiskunlacházára Nóri gyilkosainak

- Keresd a nőt! – a gyengébb nem a Jobbikban

- Nagy-Magyarország poszter

- Interjú Koltay Gábor filmrendezővel és Világhy Józseffel, a Horthy Miklós Történelmi Társaság elnökével Trianonról

- Kérlelhetetlen számok a környezetünkről

- Mit tett a Magyarok Nyilai?

- A Magyar Gárda levelesládájából

- Nemzeti Est – programajánló

 

 -----   KÁRPÁTIA  -  A  GONDOLKODÓ MAGYAROK LAPJA

 : Kárpátia - a gondolkodó magyarok lapja 

A tartalomból:

-Üzenet a törésvonalról
-Emberállam

-A tudomány fegyverével Trianon ellen
-Elhibázott családpolitika: tudatos népirtás?
-Eljött a csendőrség ideje
-Az elcsatolt részek újjászületnek
-Hogyan lehet újjáépíteni az oktatást
-A bankokat megmentik ugye?- arcátlan pénzügyi hízókúra
-Új háborúk a vízért
-A tojás- életet rejtő szupertáplálék
-A vörös emigráció
-Az ismeretlen ismerős-beszélgetés Nyerges Attilával az Ismerős Arcok frontemberével
-Kós Károly írói tevékenysége
-A tűz hónapja-június
-A magyar népzene ősisége 

 

                        -   MAGYAR JELEN -

             Torockai László (HVIM) lapja
 

HA NEM IS LÁTJA KÉRJE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL !

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Csokonyavisonta Xantus János u. 45.

(Gál Imre Ferenc, 2015.11.09 20:04)

Több példányt ajándékkoztam október 23.alkalmából.!!